Prislista Xarah

Här nedan följer prislistan för Xarah. Den är uppdelad i tre gruper beroende på vilken roll er organisation har i systemet. Har du fått systemet levererat av din försäljare av HLR och Första hjälpen så behöver du inte göra något mer. Det är bara att använda systemet.

Rollerna nedan är gjorda för att passa alla organisationer. Har du annat behov så kontakta oss gärna.

En passiv organisation har skapats av en leverantör. Den används för att leverantören skall hålla reda på vilka som är utbildade och se till att utrustning fungerar. En passiv organisation behöver inte använda Xarah alls men om behov finns kan konton skapas för att man skall kunna logga in och titta. Dock hanteras hela organisationen av leverantören. En passiv organisation kan ha flera leverantörer.

En passiv organisation kan inte själv lägga upp hjärtstartare eller personal. Vill man kunna göra det blir man en aktiv organisation. En aktiv organisation är en organisation som själv har resurser som asvarar för HLR och hjärtstartare samt utrustning för första hjälpen.

En leverantör som levererar HLR och annan utbildning samt hjärtstartare och annan utrustning använder Xarah för att på ett enkelt sätt få en sammanställning av hur det fungerar för alla sina kunder på ett och samma ställe.


Priser och funktioner

Passiv organisation Aktiv organisation Leverantör
Användare med inloggning (hanteras av leverantör) (obegr) (obegr)
Sammanställning via webbgränssnitt
Påminnelser via e-post
Rapportering via QR kod
Rapportera status
Rapportera utbildning
Koppla kunder
Koppla leverantörer
Administrera användare
Administrera hjärtstartare
Administrera första hjälpenstationer
Färdig för IoT Open
Omsättning 0 - 1 milj/år 0kr/mån 599kr/mån 599kr/mån
Omsättning 1 - 10milj/år 0kr/mån 799kr/mån 799kr/mån
Omsättning 10 - 100milj/år 0kr/mån 999kr/mån 999kr/mån
Omsättning > 100milj/år 0kr/mån 1299kr/mån 1299kr/mån
Addon IoT Open koppling* 399kr/mån + 49kr/enhet 399kr/mån + 49kr/enhet 399kr/mån + 49kr/enhet
*) Kostnad till IoT Open kan tillkomma beroende på abonemang. Vi kan hjälpa till med uppstart av IoT Open för att snabbt komma igång. Kontakta oss för vidare information.